Vacatures

Ervaren Privacy Jurist (ZZP) tarief max. € 110,–

36 uur
> 3 jaar
Utrecht
Voor een ZBO zoeken we een ervaren Privacy Jurist a.i. die als sparringpartner voor het management en bestuur optreedt én de organisatie meeneemt in relevante ontwikkelingen. Naast kennis van en ervaring met het opzetten van…
Bekijk Job

Senior Privacy Officer voor Talpa Network (ingevuld)

Full time
Master of Bachelor Rechten
Hilversum / Hybride
Hé Privacy Professional, Kom jij hélemaal tot je recht in een dynamische omgeving, waar je vóór en mét sterke merken in de wereld van Media werkt? Dan is Talpa Network de juiste organisatie. Een baan…
Bekijk Job

Privacy Officer voor Nidos (ingevuld)

36 uur
Loondienst
Utrecht
Vind je het interessant om Privacy Officer te zijn in voogdijwerk vóór en opvang ván alleenstaande minderjarige vreemdelingen? Wil je werken voor een organisatie die jongeren begeleidt in hun ontwikkeling naar zelfstandigheid?
Bekijk Job

Privacy Consultants

32/40 uur
3+
Nederland (HQ Maarn)
Opdrachtgever is een snel groeiende organisatie en op zoek naar ervaren Privacy Professionals
Bekijk Job

Privacy Consultant

Parttime / Fulltime
1-3 Ervaring
Nederland
Ben jij een ervaren Privacy Officer of Functionaris Gegevensbescherming en klaar voor een volgende stap? Dan gaan we graag het gesprek met je aan om samen jouw mogelijkheden te onderzoeken.
Bekijk Job

Privacy Officer (freelance)

Full time
> 2 years
Leiden
For an international organization, Privacy Jobs is seeking a dynamic and energetic interim Privacy Officer to join its client’s Privacy Team.
Bekijk Job

DPIA specialist

Parttime / Fulltime
HBO/WO
Nederland
Voor diverse opdrachtgevers is Privacy Jobs op zoek naar DPIA specialisten met kennis van relevante wet- en regelgeving zoals de AVG en ISO en NEN normen.
Bekijk Job

Senior CISO

Full time
>6 jaar
Randstad / Hybride
Voor een data gedreven organisatie in het midden van het land is Privacy Jobs op zoek naar een ervaren CISO.
Bekijk Job

Privacy Officer voor BIJ12 / IPO (ingevuld)

Part-time / plm. 24 uur
1 jaar, daarna vaste aanstelling
Utrecht
Voor BIJ12 zoekt Privacy Jobs een Privacy Officer die de organisatie helpt om verder AVG compliant te worden én te blijven. Je weet met welke eisen vanuit wet- en regelgeving een organisatie te maken heeft…
Bekijk Job

Senior Beleidsadviseur (aanmelding gesloten)

Full-time
Senior
Amsterdam / Hybride
Voor het UWV zijn we op zoek naar een Senior Beleidsadviseur voor de afdeling DIV (Documentaire Informatievoorziening). DIV is onderdeel van het Facilitair Bedrijf van UWV. Je werkt samen met een team van beleidsadviseurs maar…
Bekijk Job

Adviseur Privacy en Security

32/45 uur
HBO/WO
Groot Amsterdam
Jij bent een ervaren Privacy Professional en je hebt meer dan gemiddeld affiniteit met Informatiebeveiliging. Ook heb je inmiddels minstens 3 jaar ervaring in het privacy vakgebied en bent wel toe aan een volgende stap……..…
Bekijk Job

Ervaren (Chief) Privacy Officer

Full-time
3-7 Ervaring
Privacy Certificering
Voor een Data gedreven organisatie zoekt Privacy Jobs een privacy professional met veel ervaring in het privacy vak die een leidende rol kan spelen in deze jonge en snel groeiende organisatie.
Bekijk Job

Jouw ideale functie niet gevonden?

Schrijf je in zodat we je op de hoogte kunnen houden van relevante vacatures

Veel gevraagd

Privacy Officer (PO)

full time
Part-time / Full-time
Junior / Medior / Senior
0-20 Ervaring
Utrecht
NL/Internationaal

De rol van Privacy Officer is het meest gevraagd door organisaties in alle sectoren. Dat is ook logisch want zodra er met persoonsgegevens gewerkt wordt door een organisatie ontstaat de behoefte aan kennis van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. De mate van ervaring en opleiding waar men naar op zoek is, is sterk afhankelijk van de omvang van de organisatie, de complexiteit en hoeveelheid en gevoeligheid van de gegevens die worden verwerkt. Uiteraard is ook de samenstelling van het eventuele privacy team van belang. Daardoor zijn er kansen voor Privacy Professionals op alle niveaus. Of je nu net je opleiding hebt afgerond en nog geen werkervaring hebt of al jaren als privacy professional actief bent, mogelijkheden zijn er voor vrijwel iedereen.

Programma Manager Privacy / Programma Directeur Privacy

full time
Part-time / Full-time
Junior / Medior / Senior
0-20 Ervaring
Utrecht
NL/Internationaal

Een aparte categorie betreft opdrachten en banen waarbij er een verander programma moet worden opgezet en/of worden uitgevoerd bij grote en/of complexe organisaties. In ons netwerk hebben wij een mooi aanbod van seniors die organisaties kunnen helpen dergelijke programma’s te draaien. Het betreft verandermanagers en ervaren senior managers in het privacy vak met ervaring in grote en complexe organisaties.

Herken je je in dit profiel? Dan leren we je graag kennen.

Functionaris Gegevensbescherming (FG)

full time
Part-time / Full-time
Junior / Medior / Senior
3-15 Ervaring
Utrecht
NL/Internationaal

De FG rol wordt door organisaties op veel verschillende manieren ingevuld. Zowel middels een fulltime of parttime dienstverband, door een externe consultant in dienst van een consultancy bureau als door een Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP). Ook wordt de rol regelmatig Ad Interim ingevuld in afwachting van de aanstelling van een vaste Functionaris Gegevensbescherming. Ben jij al FG of zou je graag deze rol gaan vervullen en ben je op zoek naar een nieuwe baan, full time of parttime óf ben je ZZP en heb je nog ruimte? Laat het ons weten zodat we je kunnen voorstellen op huidige of toekomstige banen of opdrachten.

Jouw ideale functie niet gevonden?

Op zoek naar Privacy
Professionals?

Jouw baan of opdracht niet gevonden?

We bespreken graag hoe we kunnen helpen