Ons verhaal

Organisaties én Privacy Professionals helpen een goede match te maken door behoefte en de juiste kennis, ervaring en vaardigheden bij elkaar te brengen. Ook qua cultuur en persoonlijkheid!

Daar krijgen we bij Privacy Jobs heel veel energie van! We zijn er namelijk van overtuigd dat bij een goede match de kans het grootst is dat de organisatie én de kandidaat dan écht krijgen wat ze verdienen.

Door de combinatie van kennis van het Privacyvak en jarenlange ervaring in het matchen van professionals zijn wij als geen ander in staat om zowel de opdrachtgever als de kandidaat in het Werving & Selectieproces te helpen en terzijde te staan.  We spreken immers elkaars taal. We zien er naar uit om elkaar te ontmoeten en te bespreken hoe we kunnen helpen.

Altijd op zoek naar talent!

Laat ons weten dat je in de markt bent. Het maakt niet uit of je actief op zoek bent naar een andere baan of meer de behoefte hebt om je eens te oriënteren en te sparren over jouw mogelijkheden in het privacyvak. Op korte óf langere termijn. Bel of schrijf je in. De volgende stap is een persoonlijk gesprek om te bespreken naar wat voor baan, functie of opdracht je op zoek bent. Waar ben je goed in, waar krijg je energie van en waar loop je op leeg. We gaan uiteraard heel vertrouwelijk om met de zaken die we met elkaar bespreken. Als we je voor een baan of opdracht willen voorstellen aan een opdrachtgever dan hebben we daar altijd eerst contact met je over.

U zoekt een privacy Professional?

We bespreken graag hoe we kunnen helpen