Werving en Selectie

Bij Privacy Jobs hebben we naast passie voor het maken van mooie matches tussen u als opdrachtgever en de best mogelijke kandidaat ook ervaring met de AVG en de wijze waarop je deze implementeert in een organisatie.

Kennis van het privacy vak en jarenlange ervaring in het matchen van professionals op opdrachten maakt dat we ook inhoudelijk het gesprek met elkaar aan kunnen gaan. 

We vinden het belangrijk om uw organisatie, de cultuur en de mate van privacy volwassenheid goed te begrijpen zodat wij de juiste kandidaten kunnen voordragen. Door het voeren van inhoudelijke gesprekken met kandidaten die uit de voorselectie komen toetsen we of de kandidaat daadwerkelijk aan het gezochte profiel voldoet voordat we deze aan u voorstellen. Deze aanpak zorgt voor een efficiënt wervingsproces en bespaart zodoende tijd en geld.

Interim opdrachten

Interim opdrachten zijn er in vele soorten en maten en dat geldt ook voor de consultants die beschikbaar zijn voor tijdelijke opdrachten.

Privacy Jobs heeft een groot bestand met een grote diversiteit aan kandidaten. Zowel qua kennis als ervaring. Interim Privacy Professionals en Privacy Consultants zijn er op ieder niveau. Van junior tot executive level en met en zonder specialisatie.

Voorbeelden van opdrachten die door een interim Privacy Consultant kunnen worden uitgevoerd: Opzetten of actualiseren van het Register van Verwerkingen; Het uitvoeren van DPIA’s; ontwikkelen of actualiseren van Privacy Beleid, Privacy Verklaringen en Procedures; Het ontwikkelen en/of uitvoeren van Privacy Awareness programma’s; tijdelijk invullen van een functie die vacant is; het opzetten en/of uitvoeren en managen van Privacy Programma’s; Het opzetten en/of bijhouden van rapportages over Privacy gebeurtenissen; Het wegwerken van achterstanden met betrekking tot Verwerkersovereenkomsten. Ondersteunen bij de afhandeling van aanspraken op Rechten van Betrokkenen et cetera, et cetera…

Executive Search

Voor de gevoeliger of lastig te vervullen posities zetten we Executive Search of Headhunting in.

Op basis van het samengestelde profiel gaat Privacy Jobs heel gericht op zoek naar bepaalde kandidaten. Wij doen dit uiteraard op heel discrete wijze.

Overige diensten

Privacy Jobs is als geen ander in staat om advies te geven aan zowel kandidaten als opdrachtgevers over:

Opleidingsadvies
  • Welke opleiding past bij mij?

We helpen graag bij het maken van een passende keuze!

Carriére advies
  • Welke carriére kansen zijn er?

Voor als je eens vrijblijvend wil sparren over jouw mogelijkheden.

Coaching
  • Het Privacyvak kan eenzaam voelen

Als je behoefte hebt om eens in alle veiligheid te sparren.

Assessments
  • Wat is een passend assessment?

Is een assessment nodig voor deze functie? En welk assessement is passend?

U zoekt een Privacy Professional?

Contact ons om verder te komen