Introductie

Voor Obvion, een bekende hypotheekverstrekker en dochter van de Rabobank, werft Privacy Jobs een Functionaris Gegevensbescherming.

Organisatie

Onze opdrachtgever is Obvion Hypotheken, een toegewijde organisatie die zich inzet om de woondromen van haar klanten te verwezenlijken. Samen met onafhankelijke hypotheekadviseurs door het hele land en een team van meer dan 600 collega’s, streven zij naar een omgeving waar iedereen zichzelf kan zijn, ongeacht achtergrond of karakter. Of je nu werkt vanuit het monumentale pand in Heerlen of vanuit huis, Obvion heet je van harte welkom!

Functie

De rol van Functionaris Gegevensbescherming die wij momenteel bieden betreft een positie binnen Compliance-team van Obvion, onderdeel van het domein CEO. Als Functionaris Gegevensbescherming (FG) maak je deel uit van dit team, bestaande uit de manager en vier andere compliance specialisten. Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO en fungeert als een belangrijke sparringpartner voor de gehele organisatie, inclusief het Management Board en het leidinggevend kader. Je belangrijkste verantwoordelijkheden omvatten het toezicht houden op de interne naleving van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en andere privacygerelateerde regelgeving. Daarnaast waarborg je dat Obvion persoonsgegevens verwerkt in overeenstemming met zowel interne als externe richtlijnen, en handel je binnen de wettelijke en ethische grenzen. Verder ben je verantwoordelijk voor het toezicht op privacyaangelegenheden in alle domeinen, inclusief het onderhouden en ontwikkelen van een privacy risk & control framework, en het rapporteren hierover aan de Management Board en Rabobank. Je onderhoudt nauw contact met de Global FG van Rabobank en diens Privacy Office, waarbij je de specifieke behoeften van Obvion vertaalt naar deze context. Als FG ben je tevens het aanspreekpunt voor de Autoriteit Persoonsgegevens en draag je actief bij aan het vergroten van het privacybewustzijn binnen de organisatie.

Functie-eisen

Om succesvol te zijn in deze rol, verwachten we dat je beschikt over een relevante privacy opleiding en/of certificering zoals CIPP/E , CDPO, CTPP, CDPP, CIPM of vergelijkbaar. Een hbo-/universitaire achtergrond wordt hierbij als een vereiste beschouwd, en affiniteit met technologie en ICT-systemen is een pre. Kennis van privacywet- en regelgeving is essentieel, evenals inzicht in IT, IT Security en Datamanagement. Bovenal zoeken we een kandidaat die kritisch is, conflicten niet uit de weg gaat, overtuigend communiceert met collega’s en management, en bewust is van de balans tussen commerciële doelen en privacyvereisten, maatschappelijk belang en klantbelangen.

Aanbod

  • Salaris tot max. plm. €100.000,–
  • 13e maand. Dat komt nog eens bovenop je maandsalaris!
  • Studiemogelijkheden zodat je altijd up-to-date blijft, een ontwikkelbudget van €1.400,–
  • Vergoeding voor thuiswerk, internet en reiskosten
  • Een goed ingerichte thuiswerkplek Collectieve verzekeringen
  • Een foodcorner waar je tussendoor gezond kunt snacken
  • Een prachtig kantoor op loopafstand van het station en het centrum van Heerlen
  • En …. gezellige Obvion borrels en feestjes!

Inlichtingen

Ronald Spek

06 53 665 441

ronald.spek@privacyjobs.nl

Sollicitatie

Heb je interesse in deze mooie baan? Solliciteer dan direct!